ArendBewindVoering

Aangenaam kennis te maken

Hans van den Arend
Bewindvoerder

Arend Bewindvoering is een onderneming waarbij een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. We beseffen dat het onderbewindstelling een ingrijpende maatregel is en dan is het van groot belang om daar met heel veel zorg mee om te gaan. Er zijn natuurlijk erg veel bewindvoerders, waarin onderscheidt Arend Bewindvoering zich? Hier zijn er enkele:

Persoonlijke benadering: Bij Arend Bewindvoering heeft u 1 aanspreekpunt die volledig van uw situatie op de hoogte is.


Samenwerking: Arend Bewindvoering werkt actief samen met cliënt en zorgverlener om de gezamenlijke doelen van de cliënt te bereiken.


Betrouwbaar: Arend Bewindvoering opereert als een vertrouwenspersoon. Integriteit en betrouwbaarheid zijn de fundamenten waarop wij ons werk uitvoeren.


Betrokken: Arend Bewindvoering is van nature zorgzaam, toegewijd en nauw betrokken bij de kwetsbaren uit onze samenleving. De cliënten worden bij ons niet als een nummer behandeld.


Zorgvuldig en deskundig: Arend Bewindvoering komt afspraken goed na en we voeren de werkzaamheden zorgvuldig uit. Daarnaast voldoen we aan alle eisen die nodig zijn om als bewindvoerder te opereren. We blijven ook up-to-date door regelmatig cursussen te volgen.


Kwaliteit en het persoonlijke vinden we dus erg belangrijk. Ons doel is ook om kleinschalig te blijven, zodat we dit ook kunnen blijven waarborgen.